Allmänna villkor

Våra villkor hittar du här Circla-allmanna-villkor.pdf

Stäng

Vilken container behöver du?

Liftdumprar är mindre varianter av containrar som kräver mindre utrymme även vid lastning och lossning, eftersom de lyfts upp och ner från lastbilen istället för att rullas ut. Vi har liftdumprar mellan 5-10 kubik där samtliga kan lastas med upp till 6 ton.

Lastväxlare är större containrar som rullas på och av lastbilen. Vi har lastväxlare mellan 12-30 kubik där samtliga kan lastas med upp till 10 ton. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt container.

Stäng

Beställ sand, grus & singel från Circla

Hos oss kan du köpa material och få det levererat direkt till arbetsplatsen där materialet ska användas. Vi har allt från makadam till bergkross, sand, täckbark och olika typer av jord, med mera. Du väljer själv om du vill ha materialet levererat i säckar eller om du vill ha det levererat i en container.

Stäng

Circlasäcken - Tre storlekar, två utföranden

Våra egna byggsäckar är utvecklade i slitstarkt material för att hålla hög kvalitét oavsett väder.

Circlasäckar kan lastas med alla typer av avfall och sedan enkelt förslutas tack vare att de är utrustade med krage och dragsnöre.

Våra byggsäckar finns i tre storlekar och två olika utföranden; den vanliga byggsäcken och den vattentäta byggsäcken avsedd för exempelvis asbest, borrkax och dammande eller blött material.

Är du osäker vilken byggsäck du behöver? Tveka inte att kontakta oss! Vi finns tillgängliga på chatt, e-post och telefon.

Stäng

Du pekar, vi plockar

Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder, husgeråd, trädgårdsavfall, attiraljer och annat som du behöver få bortforslat. Vi hämtar hos företag, privatpersoner och BRF:er.

Stäng

Storlekar att välja på

De byggkärl du kan hyra av oss är användarvänliga och är ett effektivt alternativ för alla typer av byggavfall. Tack vare att de är utrustade med hjul är de lätta att flytta runt på arbetsplatsen.

Våra byggkärl finns i två olika utföranden: Standardkärl och Tungviktskärl.

Stäng

Finsingel

Finsingel 16-28

1625kr per säck

Gårdsgrus i större fraktion för lastning på släp/lastbil. En säck innehåll ca 1 ton.

- +
Ring 0200220522
för beställning